/, تلگرام/ثبت درخواست میهمان برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در سامانه آموزشی دانشگاه (هم‌آوا)

ثبت درخواست میهمان برای نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در سامانه آموزشی دانشگاه (هم­آوا)

احتراماً ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر؛ به استحضار می­رساند بازه زمانی درخواست میهمان در سامانه آموزشی دانشگاه(هم­آوا) در نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶  از تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰ لغایت ۱۳۹۶/۱۲/۰۴علام می­گردد.

در فرآیند میهمان توجه به موارد ذیل الزامی می­باشد:

• کلیه درخواست ها توسط شخص دانشجو و فقط در سامانه هم­‌آوا قابل ثبت و بررسی می­باشد.
  • فرآیند تایید درخواست سه مرحله­ای بوده و مرکز مبداً، مقصد و واحد استان مبدأ در صورت موافقت لازم است درخواست­ها را در سامانه مذکور تایید نمایند.
  • در صورت نیاز ، بررسی مدارک توسط مرکز مبدأ صورت پذیرفته و در نهایت جهت درج در پرونده دانشجویی بایگانی می­گردد. (درصورت درخواست واحد استانی مبدأ، مدارک جهت بررسی نهایی توسط مرکز آموزشی مبدأ به واحد استانی ارسال شود.)
  • مرکز آموزش مقصد درصورت تایید تقاضای میهمانی دانشجویان، لازم است نسبت به تایید ارائه دروس درخواستی دانشجو اقدام نماید.
  • واحد استانی مبداً لازم است نسبت به بررسی تمام مراحل میهمانی و اعلام نظر در مورددرخواست­ها در سامانه آموزشی مذکور اقدام نماید.
  • تقویم انتخاب واحد دانشجویانی که درخواست میهمانی آنها تایید شده است، پس از تکمیل مراحل فوق­ الذکر به مدت یک­ هفته جهت حذف انتخاب واحد قبلی در مرکز آموزش مبدأ و ثبت انتخاب واحد جدید در مرکز آموزش مقصد فعال می­گردد.
  • کلیه فرآیندهای آموزشی مربوطه ، قبل و درحین ثبت درخواست دانشجو توسط سامانه بررسی شده و در­صورت عدم وجود شرایط درخواست میهمان، از­ثبت آن جلوگیری می­شود.
توسط | ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ ۱۵:۲۹:۲۸ ۱۹ بهمن, ۱۳۹۶|اطلاعیه, تلگرام|بدون ديدگاه

در باره نویسنده :